Persian Papers in Conference
  1. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
  2. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , اثر گرمادهی امواج مایکرویو بر کنترل آفات کشمش (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , نخستین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی، زمین سالم , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
  3. مسعود تقی زاده , اثر ازن بر کنترل آفات انجیر خشک (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , نخستین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی، زمین سالم , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
  4. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
  5. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  6. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۰۵
  7. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن , اولین همایش ملی پسته ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
  8. رضا صلاحی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  9. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  10. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
  11. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , Biswajeet Pradhan , کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
  12. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  13. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
Papers in Conference
Persian Papers in Journal

  1. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , تاثیرنوع بسته بندی و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۳۶۳-۳۷۸
  2. محمّد دیانت , فخری شهیدی , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالت عسلی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۳۱۱-۳۲۶
  3. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۱, صفحه ۷۷-۸۷
  4. فاطمه حیدری دلفارد , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی – حرارتی عصاره مالت , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۷۰۶-۷۱۵
  5. سیده فاطمه موسوی بایگی , عاطفه فرهمند , مسعود تقی زاده , امین ضیاءفروغی , مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۱۶۱-۱۷۱
  6. امیر جاجرمی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , خلیل بهزاد , به کارگیری روشهای پیش پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۱۰۳-۱۱۲
  7. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , کارایی گاز ازن در کنترل شب پره آرد، Ephestia kuehniella (Lep.: Pyralidae) و تاثیر آن در کیفیت کشمش , نامه انجمن حشره شناسی ایران- Journal of Entomological Society of Iran , دوره ( ۳۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۴۹-۵۹
  8. فاطمه شکرالهی گاوزن , مسعود تقی زاده , آرش کوچکی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹, صفحه ۱۵۳-۱۶۱
  9. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بیسواجت پرادان , کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , ماشین های کشاورزی , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹, صفحه ۲۸۱-۲۹۱
  10. عاطفه فرهمند , سیده فاطمه موسوی بایگی , مسعود تقی زاده , امین ضیاء فروغی , مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹, صفحه ۶۵۴-۶۶۴
  11. حبیب جهان دیده , مسعود تقی زاده , محمدحسین حدادخداپرست , آرش کوچکی , تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجاله ارده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۸, صفحه ۳۳۷-۳۵۰
  12. مسعود تقی زاده , امیر جاجرمی , مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۸, صفحه ۳۶۱-۳۷۱
  13. ارش قیطران پور , مسعود تقی زاده , حامد مهدویان مهر , محمدرضا عبدالهی مقدم , بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۰, صفحه ۷۶-۸۴
Papers in Journal

  1. Masoud Taghizadeh , ارزیابی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن , EN , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , 2017-5
  2. mohammad dianat , Masoud Taghizadeh , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Study on flow properties of honey-malt spread , EN , Food Science and Technology International , 2017-4
  3. fatemeh shokrollahi gavzan , Masoud Taghizadeh , Date seed as a new source of dietary fiber: physicochemical and baking properties , EN , International Food Research Journal , Volume ( 23 ) , 2016-12, Pages 2419-2425
  4. Mahdi Irani , Seyed Mohammad Ali Razavi , El-Sayed M. Abdel-Aal , Masoud Taghizadeh , Influence of variety, concentration and temperature on the steady shear flow behavior and thixotropy of canary seed (Phalaris canariensis) starch gels , EN , Starch , Volume ( 68 ) , 2016-11, Pages 1203-1214
  5. Masoud Taghizadeh , morteza fathi , Ali Lal Sajjadi , Effect of coating concentration and combined osmotic and hot-air dehydration on some physico-chemical, textural and sensory properties of apple slabs , EN , Acta Alimentaria , Volume ( 45 ) , 2016-3, Pages 119-128
  6. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Ameneh Sazgarnia , Sensory and instrumental texture assessment of roasted pistachio nut/kernel by partial least square (PLS) regression analysis: effect of roasting conditionses , EN , Journal of Food Science and Technology , Volume ( 53 ) , 2015-10, Pages 370-380
  7. mohammad reza salahi , Mohebbat Mohebbi , Masoud Taghizadeh , Foam-Mat Drying of Cantaloupe (Cucumis melo): Optimization of Foaming Parameters and Investigating Drying Characteristics , EN , Journal of Food Processing and Preservation , Volume ( 38 ) , 2014-12, Pages 153-161
  8. اکرم حیدری , Masoud Taghizadeh , الهام مهدیان , , The Kinetics of Infrared Drying of Lemon (Citrus Lemon (L.) Burms.F) , EN , Research Journal of Fisheries and Hydrobiology , Volume ( 9 ) , 2014-8
  9. mohammadreza abdollahi moghaddam , ALI RAFE , Masoud Taghizadeh , Kinetics of Color and Physical Attributes of Cookie during Deep-Fat Frying by Image Processing Techniques , EN , Journal of Food Processing and Preservation , Volume ( 38 ) , 2014-4, Pages 737-746
  10. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 7 ) , 2013-7, Pages 129-140
  11. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , The potential of visible-near infrared hyperspectral imaging to discriminate between casing soil, enzymatic browning and undamaged tissue on mushroom (Agaricus bisporus) surfaces. , EN , Computers and Electronics in Agriculture , Volume ( 77 ) , 2011-6, Pages 74-80
  12. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Comparison of hyperspectral imaging with conventional digital imaging for quality evaluation of Agaricus bisporus mushrooms. , EN , Biosystems Engineering , Volume ( 108 ) , 2011-1, Pages 191-194
  13. Masoud Taghizadeh , Aoife Gowen , Patrick Ward , Colm P. ODonnell , Use of hyperspectral imaging for evaluation of the shelf-life of fresh white button mushrooms (Agaricus bisporus) stored in different packaging films , EN , Innovative Food Science and Emerging Technologies , Volume ( 11 ) , 2010-2, Pages 423-431
  14. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Prediction of white button mushroom (Agaricus bisporus) moisture content using hyperspectral imaging , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 3 ) , 2009-10, Pages 219-226
  15. Masoud Taghizadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter , EN , International Journal of Food Properties , Volume ( 12 ) , 2009-3, Pages 331-340
  16. Aoife A. Gowen , Masoud Taghizadeh , Colm P. O’Donnell , Identification of mushrooms subjected to freeze damage using hyperspectral imaging , EN , Journal of Food Engineering , Volume ( 1 ) , 2009-1, Pages 7-12
  17. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Shaker Ardekani , Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter , EN , International Journal of Nuts and Related Sciences , Volume ( 1 ) , 2009-1, Pages 32-37
  18. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , E. Gaston , A. O’Gorman , P. J. Cullen , J. M. Frias , C. Esquerre , G. Downey , Hyperspectral imaging for the investigation of quality deterioration in sliced mushrooms (Agaricus bisporus) during storage. , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 2 ) , 2008-2, Pages 133-143
  19. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , P. J. Cullen , J. M. Frias , G. Downey , Hyperspectral imaging combined with principal component analysis for surface damage detection on white mushrooms (Agaricus bisporus , EN , Journal of Chemometrics , Volume ( 22 ) , 2008-1, Pages 259-267
  20. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety , EN , Journal of Food Engineering , Volume ( 79 ) , 2007-3, Pages 158-167