Persian Papers in Conference
  1. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۱۰
  2. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  3. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  4. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  5. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , Biswajeet Pradhan , کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  6. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  7. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  8. رضا صلاحی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  9. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  10. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  11. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , اثر گرمادهی امواج مایکرویو بر کنترل آفات کشمش (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  12. مسعود تقی زاده , اثر ازن بر کنترل آفات انجیر خشک (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  13. مسعود تقی زاده , محسن صهبائی اجلالی , سیده صبا احمدزاده هاشمی , ژلاتین، کاربردها و جایگزین‌ها , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  14. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها , , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
Papers in Conference
Persian Papers in Journal

  1. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , تاثیرنوع بسته بندی و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۲۰۱۵-۶
  2. محمّد دیانت , فخری شهیدی , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالت عسلی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۲۰۱۶-۲
  3. مسعود تقی زاده , بهداد شکرالهی یانچشمه , فاطمه حامدی شهرکی , ارزیابی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲, صفحه ۲۰۱۷-۱
  4. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۱, صفحه ۲۰۱۴-۶
  5. فاطمه حیدری دلفارد , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی – حرارتی عصاره مالت , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۲۰۱۵-۳
  6. سیده فاطمه موسوی بایگی , عاطفه فرهمند , مسعود تقی زاده , امین ضیاءفروغی , مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۰۱۴-۱۲
  7. امیر جاجرمی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , خلیل بهزاد , به کارگیری روشهای پیش پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۰۱۴-۱۲
  8. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , کارایی گاز ازن در کنترل شب پره آرد، Ephestia kuehniella (Lep.: Pyralidae) و تاثیر آن در کیفیت کشمش , نامه انجمن حشره شناسی ایران- Journal of Entomological Society of Iran , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۰۱۶-۶
  9. فاطمه شکرالهی گاوزن , مسعود تقی زاده , آرش کوچکی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹
  10. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بیسواجت پرادان , کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , ماشین های کشاورزی , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹, صفحه ۲۰۱۴-۲
  11. عاطفه فرهمند , سیده فاطمه موسوی بایگی , مسعود تقی زاده , امین ضیاء فروغی , مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹, صفحه ۲۰۱۴-۷
  12. حبیب جهان دیده , مسعود تقی زاده , محمدحسین حدادخداپرست , آرش کوچکی , تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجاله ارده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۸, صفحه ۲۰۱۵-۶
  13. مسعود تقی زاده , امیر جاجرمی , مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA) , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۸, صفحه ۲۰۱۴-۵
  14. ارش قیطران پور , مسعود تقی زاده , حامد مهدویان مهر , محمدرضا عبدالهی مقدم , بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۰
Papers in Journal

  1. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Biswajeet Pradhan , Ameneh Sazgarnia , Ahmad Shaker‑Ardekani , Hyperspectral imaging as an effective tool for prediction the moisture content and textural characteristics of roasted pistachio kernels , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , 2018-3, Pages 2018-2
  2. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Ameneh Sazgarnia , Masoud Taghizadeh , Predicting the moisture content and textural characteristics of roasted pistachio kernels using Vis/NIR reflectance spectroscopy and PLSR analysis , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , 2018-1, Pages 2017-9
  3. mohammad dianat , Masoud Taghizadeh , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , The flow properties of honey–malt spread , EN , Food Science and Technology International , 2017-12, Pages 2017-1
  4. R. Sadeghi , R. Mirabi Moghaddam , Masoud Taghizadeh , Application of Ozone to Control Dried Fig Pests—Oryzaephilus surinamensis (Coleoptera: Silvanidae) and Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae)—and Its Organoleptic Properties , EN , Journal of Economic Entomology , 2017-9, Pages 2017-6
  5. Mohammad Reza Salahi , Mohebbat Mohebbi , Masoud Taghizadeh , Development of cantaloupe (Cucumis melo) Pulp powders using Foam mat drying technology: Effects of Drying Conditions on Microstructural of Mat and Physico-Chemical Properties of Powder , EN , Drying Technology , 2017-7, Pages 2017-2
  6. mohammad dianat , Masoud Taghizadeh , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Study on flow properties of honey-malt spread , EN , Food Science and Technology International , 2017-4, Pages 2017-1
  7. fatemeh shokrollahi gavzan , Masoud Taghizadeh , Date seed as a new source of dietary fiber: physicochemical and baking properties , EN , International Food Research Journal , 2016-12, Pages 2016-4
  8. Mahdi Irani , Seyed Mohammad Ali Razavi , El-Sayed M. Abdel-Aal , Masoud Taghizadeh , Influence of variety, concentration and temperature on the steady shear flow behavior and thixotropy of canary seed (Phalaris canariensis) starch gels , EN , Starch , 2016-11, Pages 2016-2
  9. Masoud Taghizadeh , morteza fathi , Ali Lal Sajjadi , Effect of coating concentration and combined osmotic and hot-air dehydration on some physico-chemical, textural and sensory properties of apple slabs , EN , Acta Alimentaria , 2016-3, Pages 2015-5
  10. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Ameneh Sazgarnia , Sensory and instrumental texture assessment of roasted pistachio nut/kernel by partial least square (PLS) regression analysis: effect of roasting conditionses , EN , Journal of Food Science and Technology , 2016-1, Pages 2015-10
  11. mohammad reza salahi , Mohebbat Mohebbi , Masoud Taghizadeh , Foam-Mat Drying of Cantaloupe (Cucumis melo): Optimization of Foaming Parameters and Investigating Drying Characteristics , EN , Journal of Food Processing and Preservation , 2014-12
  12. اکرم حیدری , Masoud Taghizadeh , الهام مهدیان , , The Kinetics of Infrared Drying of Lemon (Citrus Lemon (L.) Burms.F) , EN , Research Journal of Fisheries and Hydrobiology , 2014-8
  13. mohammadreza abdollahi moghaddam , ALI RAFE , Masoud Taghizadeh , Kinetics of Color and Physical Attributes of Cookie during Deep-Fat Frying by Image Processing Techniques , EN , Journal of Food Processing and Preservation , 2014-4
  14. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , 2013-7, Pages 2013-4
  15. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , The potential of visible-near infrared hyperspectral imaging to discriminate between casing soil, enzymatic browning and undamaged tissue on mushroom (Agaricus bisporus) surfaces. , EN , Computers and Electronics in Agriculture , 2011-6
  16. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Comparison of hyperspectral imaging with conventional digital imaging for quality evaluation of Agaricus bisporus mushrooms. , EN , Biosystems Engineering , 2011-1
  17. Masoud Taghizadeh , Aoife Gowen , Patrick Ward , Colm P. ODonnell , Use of hyperspectral imaging for evaluation of the shelf-life of fresh white button mushrooms (Agaricus bisporus) stored in different packaging films , EN , Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2010-2
  18. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Prediction of white button mushroom (Agaricus bisporus) moisture content using hyperspectral imaging , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , 2009-10
  19. Masoud Taghizadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter , EN , International Journal of Food Properties , 2009-3
  20. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Shaker Ardekani , Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter , EN , International Journal of Nuts and Related Sciences , 2009-1
  21. Aoife A. Gowen , Masoud Taghizadeh , Colm P. O’Donnell , Identification of mushrooms subjected to freeze damage using hyperspectral imaging , EN , Journal of Food Engineering , 2009-1
  22. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , E. Gaston , A. O’Gorman , P. J. Cullen , J. M. Frias , C. Esquerre , G. Downey , Hyperspectral imaging for the investigation of quality deterioration in sliced mushrooms (Agaricus bisporus) during storage. , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , 2008-2
  23. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , P. J. Cullen , J. M. Frias , G. Downey , Hyperspectral imaging combined with principal component analysis for surface damage detection on white mushrooms (Agaricus bisporus , EN , Journal of Chemometrics , 2008-1
  24. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety , EN , Journal of Food Engineering , 2007-3